Spons VZW

Belspeelse
Gouden Leeuw
Kwammer
Pielewuiter
't Speelanker
Spenoazi

Ik wil je ...... op het speelplein!

de sponsploeg

Ben je 16 jaar of ouder? Zoek je een uitlaatklep voor al je energie? Hou je van ravotten, spelen en je helemaal uitleven? Maak je graag nieuwe vrienden en vriendinnen? En wil je ondertussen ook graag een centje bijverdienen? Dan ben jij de animator (M/V) die wij zoeken!

Voor al onze werkingen zijn wij steeds op zoek naar jonge, dynamische en enthousiaste mensen. Wat doen animatoren? Ze bereiden in groep de activiteiten voor, verzinnen spelletjes en laten hun creativiteit ten volle werken om zo de kinderen een leuke speelpleindag te bezorgen. Daarnaast treffen de animatoren elkaar ook tijdens het jaar om samen een vormingsessie bij te wonen of gewoon met z'n allen een stapje in de wereld te zetten.

Kortom ben jij een sociaal iemand die goed met kinderen over weg kan, aarzel dan niet en wordt animator op één van de Sint-Niklase Speelpleinwerkingen!

Ben je al actief op de jeugdbeweging of bij een andere jeugdvereniging? Ook dan ben je van harte welkom! Jouw ervaring en ideeën worden van harte geapprecieerd en we kunnen hoogstwaarschijnlijk wel het één en ander van elkaar leren.

Ben jij een kandidaat-animator of heb je nog vragen? Vul dan het online formulier in!